COLLECTION 101

En hemsida med härliga färgelement och mycket utrymme för bilder och information.
Med Collection 101 ges ni möjlighet att presentera ert bolag med allt från era tjänster, projekt, företagets historia, medarbetare och mycket mer.

Upplev Collection 101 nedan. Exemplet nedan visar hur den kan se ut för ett företag verksamma inom färg och måleri, men den kan givetvis anpassas efter din bransch!

Vad ingår?

Förutom det du behöver för att hemsidan ska fungera, som t.ex. domän, hosting och e-post, ingår också att vi anpassar hemsidan efter ditt företags önskemål och grafiska profil. Självklart byter vi ut logotyp till din egen och anpassar hemsidans typsnitt, färger och grafiska element. Text och bild lägger du enkelt in själv i vår kontrollpanel när vi har publicerat hemsidan.

Är det någon funktion eller undersida du inte vill ha på hemsidan, eller om det är något annat du undrar kontaktar du enklast vår Key Account Manager, Erik Norgren.

070 - 284 94 42       |      erik@yambird.se

START

MÅLA

PROJEKT

OM

KONTAKTA

Startsidan

En startsida med lätt åtkomst till den viktigaste informationen för era kunder. Här hittar de era viktigaste tjänster, kontaktuppgifter, ring upp-formulär, företagets nyckeltal och mycket mer.

Webr Hemsida färg och måleri startsidan

Måla inomhus, utomhus
och tapetsering

Undersida med information om era tjänster. Upp till 3st undersidor med samma layout ingår för era resp. tjänster. T.ex. måla inomhus, måla utomhus och tapetsering. Här finns plats för uppdelad information om resp tjänst, övriga tjänster, nyckeltal och inspirerande bilder för era kunder.

Webr Hemsida färg och måleri startsidan

PÅGÅENDE PROJEKT

På denna undersida visas pågående projekt med tillhörande information och bilder.
Ett perfekt sätt att visa kunderna att man är aktiv och stolt över sina jobb.

Webr Hemsida färg och måleri startsidan

OM OSS

Under "Om oss" presenterar ni ert företag. Det finns plats för text och bilder om er, några nyckeltal samt en tidslinje
för några av företags viktigaste händelser. Användbar oavsett om företaget är nystartat eller har funnits under en längre tid.

Webr Hemsida färg och måleri startsidan

KONTAKTA

En av de viktigaste undersidorna på hemsidan. Här ser kunderna era kontaktuppgifter och vart ni finns på en snygg karta.
För att bli mer personliga finns möjligheten att lägga in enskilda bilder och kontaktinformation till varje medarbetare.

Vill kunderna skicka ett meddelande till er direkt finns kontaktformuläret lättillgängligt och ni får ett mail med informationen.

Webr Hemsida färg och måleri startsidan

Tillbaka till toppen

JAG ÄR INTRESSERADLÄS MER OM HUR Yambird FUNGERAR
SKAPAD MED           I VÄSTERÅS